Afspraak maken? Bel ons op: 0497 48 10 14 of email ons.

Dé fietswinkel in uw buurt!

Van professionele fietsen tot allerlei fietsaccessoires

Contacteer ons

E-Bikes

Elektrische fietsen: zuinig en comfortabel

De e-bikes zijn de afgelopen jaren aan een echte opmars bezig. Het gemak wordt daarbij gecombineerd met toch wat beweging. Kan uw dagelijkse fietsrit wel een energieboost gebruiken? Dan is een e-bike ongetwijfeld iets voor u. 

Zodra u opstapt, ervaart u de energie en de vrijheid van fietsen, en ziet u hoe u moeiteloos de vervelende files achter u laat tijdens uw dagelijkse fietsavontuur. Voor de verkoop en herstelling van elektrische fietsen in Nijlen bent u bij Fietsservice Bevel aan het juiste adres. Ga voor een e-bike en kom efficiënt en snel aan op uw bestemming! Wij werken enkel met Bosch en Shimano-steps aandrijving om u de beste service te kunnen blijven leveren.

Altijd de wind in de rug

Bent u de drukte in het verkeer beu, heeft u geen zin om bezweet op het werk aan te komen, of bent u aan het herstellen van een blessure? E-bikes zijn in al deze gevallen uw ideale vervoersmiddel. Ze komen in allerlei varianten voor, van de e-stadsfiets tot de e-mountainbike. Welke e-bike u ook uitkiest, u bepaalt zelf wanneer de motor wordt gebruikt. U zult het gauw merken: vanaf nu fietst u alsof u de wind altijd in de rug heeft! 

Elektrische fietsen zijn comfortabel, zuinig en milieuvriendelijk. Ze zijn razend populair in België en staan ook bekend als Pedelecs: Pedal Electric Cycles. Deze trend verspreidt zich over de rest van de wereld en elektrische fietsen vormen een populair alternatief voor reguliere fietsen. 

Contact

Mocht u nog vragen hebben over de elektrische fietsen die Fietsservice Bevel aanbiedt, of bent u op zoek naar bepaalde onderdelen of accessoires? Neem dan gerust contact op met uw gespecialiseerde fietsenmaker in Nijlen. Wij zoeken voor u graag de fiets die perfect bij u past.