Afspraak maken? Bel ons op: 0497 48 10 14 of email ons.

Dé fietswinkel in uw buurt!

Van professionele fietsen tot allerlei fietsaccessoires

Contacteer ons

VERSCHILLENDE TYPES RACEFIETSEN

Dat fietsen en koersen tegenwoordig enorm populair is bij jong en oud, bij man en vrouw, hoeven we u niet meer te vertellen.

Wist u dat u ook voor het aankopen en herstellen van tal van racefietsen kunt langskomen bij Fietsservice Bevel? De passie voor het wielrennen wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen, en dat merkt u meteen aan de collectie racefietsen die we aanbieden. Al onze modellen staan garant voor een uitmuntende kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld voor wielerliefhebbers. Vertel ons waarnaar u precies op zoek bent, en wij zorgen ervoor!

Carbon of aluminium

Tegenwoordig heeft u de keuze uit klassieke racefietsen, aerodynamische- en triatlonmodellen of varianten voor landelijke omgevingen, zoals cyclocrossfietsen. Moderne racefietsen, triatlon- en gravelfietsen hebben meestal een frame van carbon of aluminium en een ruime diversiteit aan schakelingen. 

Vanwege hun sportieve karakter zijn ze voor veel fietsers de eerste keuze om lange afstanden af te leggen, bergpassen te bedwingen en pure snelheden te beleven. Veel racefietsen zijn tegenwoordig uitgerust met schijfremmen en elektronische schakelingen in het topsegment. 

Contact

Heeft u nog vragen over de racefietsen van Fietsservice Bevel in Nijlen? Of bent u op zoek naar bepaalde onderdelen of accessoires? Aarzel dan vooral niet om snel contact op te nemen met uw fietsenmaker. U wordt met veel plezier geholpen door onze experts.