Afspraak maken? Bel ons op: 0497 48 10 14 of email ons.

Dé fietswinkel in uw buurt!

Van professionele fietsen tot allerlei fietsaccessoires

Contacteer ons

Kinderfietsen

Kinderfietsen in alle soorten en maten

Wilt u uw zoon of dochter graag verrassen op zijn of haar verjaardag? Zoekt u nog een gepast cadeau voor een communie of lentefeest? Heeft u al gedacht aan een kinderfiets? 

In Nijlen vindt u bij Fietsservice Bevel een uitgebreid aanbod. Zowel voor de aankoop als de herstelling van alle soorten modellen kunt u bij ons komen aankloppen. 

Grandioos fietsplezier voor groot en klein

Om de kleintjes de juiste fiets te kunnen aanbieden, is er een omvangrijk assortiment voorhanden van kinder- en loopfietsen. Dankzij de veilige fietsen met een kindvriendelijke geometrie zal het fietsplezier van uw kroost jaar na jaar groeien. 

Van de eerste poging om gewoon in balans te blijven tot een zelfstandige fietstocht: het is een lange en soms (letterlijk) turbulente weg die u samen met uw kind aflegt. Dankzij de kinder- en loopfietsen van vandaag kunnen kinderen al snel nadat ze hebben leren lopen de eerste stapjes in de wereld van het fietsen zetten en zich voorbereiden op hun eerste echte tweewieler. Wij begeleiden de kleinsten bij dit avontuur met de kwalitatieve kinderfietsen die we aanbieden. 

Contact

Als u graag nog wat extra informatie wilt over de kinderfietsen die Fietsservice Bevel in de aanbieding heeft, of bent u op zoek naar bepaalde onderdelen of accessoires? Neem dan zeker even contact met ons op. U zult meteen geholpen worden door deze professionele fietsenmaker uit Nijlen.