Afspraak maken? Bel ons op: 0497 48 10 14 of email ons.

Dé fietswinkel in uw buurt!

Van professionele fietsen tot allerlei fietsaccessoires

Contacteer ons

MOUNTAINBIKES

Verkoop en herstellingen van mountainbikes

Mountainbikes zijn ideale fietsen om mee te nemen op sportieve vakanties of om te gebruiken voor uitdagende acties. 

Ervaar pure vrijheid tijdens een ritje op onverharde wegen of leef u helemaal uit in de bossen, het kan perfect met de mountainbikes die u vindt bij Fietsservice Bevel. Voor de verkoop en herstelling van mountainbikes zijn zowel beginners als professionals van harte welkom in onze zaak. In onze collectie vindt u een breed aanbod van mountainbikes die geschikt zijn voor ieder terrein en voor elk type gebruik. Kortom, wij hebben voor elke mountainbiker wat wils! 

Voor alle omstandigheden

Waar de geasfalteerde weg eindigt, begint het plezier pas echt voor mountainbikers. De sport is in de jaren 70 ontstaan en behoort vandaag tot één van de populairste fietsstromingen ter wereld. Misschien bent u er intussen ook wel verknocht aan geworden? 

Mountainbikes zijn te gebruiken onder vrijwel alle omstandigheden: als robuuste begeleider voor in de stad, maar ook als betrouwbaar stalen ros in de bergen. Kiest u voor de lichtere hardtail of de stabielere full suspension MTB? Ontdek zelf welk soort biker u bent en laat u adviseren door ons team van experts. 

Contact

Bent u helemaal overtuigd van de mountainbikes die Fietsservice Bevel uit Nijlen te bieden heeft? Of bent u op zoek naar bepaalde onderdelen of accessoires? Neem dan gerust contact op en vertel ons waarnaar u precies op zoek bent. Uw fietsenmaker legt u alle mogelijkheden tot in de kleinste details uit.