Afspraak maken? Bel ons op: 0497 48 10 14 of email ons.

Dé fietswinkel in uw buurt!

Van professionele fietsen tot allerlei fietsaccessoires

Contacteer ons

Stadsfietsen

Stadsfietsen voor dames en heren

Bent u iemand die de fiets gebruikt om op een comfortabele manier van punt a naar punt b te gaan? Dan zijn de stadsfietsen van Fietsservice Bevel voortaan uw partner. 

Bent u op zoek naar een trendy of stoer model? Mag de look van uw fiets wat eleganter of net sportiever zijn? Bij Fietsservice Bevel hebben we keuze te over. U vindt dus hoe dan ook de stadsfiets die perfect bij u past, kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd. Zowel de verkoop van nieuwe fietsen als de herstelling van bestaande fietsen voor dames en heren behoren tot onze mogelijkheden. 

Comfortabele zitpositie

Een complete uitrusting voor gebruik in het verkeer hoort uiteraard ook bij het totaalpakket. De standaarduitrusting bestaat uit verlichting, een naafdynamo, bel, spatborden, standaard en vaak ook een bagagedrager

Dankzij de goed uitgeruste stadsfietsen van Fietsservice Bevel kunt u in het hectische dagelijkse leven ontspannen van punt a naar b komen. Goede remmen, versnellingen en banden zijn dan ook zeer belangrijk. Wij hebben sportieve en comfortabele modellen, zowel met interne versnelling als derailleurversnelling. Ook de populaire en onderhoudsarme riemaandrijving behoort tot ons aanbod.

Contact

Voor meer informatie over de stadsfietsen van Fietsservice Bevel kunt u ons steeds contacteren. Als professionele fietsenmaker voeren wij alles precies volgens uw wensen uit.